GDPR

Vaše iskustvo s nama u vezi korištenja osobnih informacija :

GDPR (General Data Protection Regulation) 

Regulativa EU koja će pomoći u zaštiti osobnih podataka stupila je na snagu u svibnju (25.02.2018.).
S njom u Back To Work j.d.o.o. i FB stranicI Servis za čišćenje Croos, prihvaćamo i intenzivno se pripremamo za promjene koje će poboljšati Vaše iskustvo s nama.
Odgovorno ponašanje i usklađenost sa zakonom u vezi Vaših osobnih podataka je više od provođenja zakona, to je naša predanost i naše obećanje!
Želimo Vam pokazati kako će ova regulativa utjecati na sigurno i odgovorno baratanje Vašim osobnim informacijama, kako smo mi kao tvrtka posvećeni povjerenju i poštovanju Vaše privatnosti i kako promjene s mnogo beneficija koriste svima.

 

U Back to Work j.d.o.o. poštujemo privatnost naših korisnika i s obzirom na to odnosimo se prema njegovim osobnim podacima odgovorno, oprezno i u skladu s primjenjivim zakonima i internim aktima. U skladu s tim, informiramo pojedinca koji daje dopuštenje za obradu vlastitih osobnih podataka o jedinstvenoj svrsi upotrebe tih danih osobnih podataka, kao i o svim ostalim pravima koje pojedinac ima u skladu s primjenjivim zakonom. Nastavno, tvrtka Back to Work j.d.o.o. također ima i imenovanog Djelatnika Zaštite Osobnih Podataka, kojem se pojedinac može u bilo kojem trenutku obratiti vezano uz bilo kakve poteškoće vezane uz obradu njegovih/njezinih osobnih podataka i ostvarivanja njegovih/njezinih prava prema važećim propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka.

 

Za više informacija možete nam poslati poruku na info@btw.hr

Ovlaštena osoba za zaštitu osobnih podataka je Safuan Askar.